Grrrymt kul sedan 2006!

När Leo’s lekland startade 2006 var visionen en mötesplats för familjen med glada barn i lek och rörelse. Det visade sig vara ett framgångsrecept, idag är vi Nordens största leklandskedja med närmare 50 anläggningar och siktet inställt mot Europa.

Leos är förknippat med längtan och förväntan – ett besök eller kalas hos oss kan vara ett minne för livet. Tillsammans med våra medarbetare arbetar vi varje dag för att förverkliga barns drömmar.

Vi vill hjälpa barn till mer lek och rörelse

Men vi har även ambitionen att medverka till en bättre framtid för barn genom att redan i tidig ålder hjälpa dem till rörelse. Idag sitter barn stilla alldeles för mycket enligt bland annat WHO. På Leos vill vi göra rörelse till något roligt och naturligt genom att erbjuda en fantastisk upplevelse som lockar till att springa, leka, klättra och busa.

Schyssta värderingar är grunden i allt vi gör

Vi är ett värderingsstyrt företag och ledarskap hos oss är att vara en förebild och visa vägen för medarbetare genom att efterleva våra värdeord och budord. Dessa ska genomsyra hela vår organisation och utmynna i att både gäster och medarbetare trivs och mår bra hos oss.

Mot världens bästa! 

Leos ska erbjuda världens bästa lekland för barn och vuxna genom...

... de bästa leklanden:
Gigantiska lekland på tusentals kvadratmeter, fullspäckade med galet roliga lekattraktioner som ger utrymme för storslagna äventyr.

... den bästa upplevelsen:
Målmedveten satsning på renlighet, säkerhet, service och god mat för hela familjen.

... de bästa medarbetarna:
Ett härligt team av engagerade superhjältar som ser till att Leos är det bästa leklandet och att våra små och stora gäster har det bra hos oss.

Lediga jobb

Karriär