Gör kunskap kul!

Upptäck en värld fylld med lärande spel som förvandlar matten till kul spelupplevelser!

Spelet är skapat av erfarna pedagoger och prisbelönta spelutvecklare för barn mellan 5-12 år. Målet är att alla barn ska få uppleva glädjen i att lära sig. För att göra det möjligt skapar vi stunder av lärande genom underhållande och utvecklande spel för plattan. Vi vill att den tid som ditt barn spenderar vid skärmen, oavsett hur mycket eller lite, ska vara meningsfull. Därför får du som förälder tydliga beskrivningar av vad ditt barn har lärt sig i Zcooly. Ditt barn kanske har lärt sig att räkna upp till 20, översätta analog till digital klocka eller subtrahera bråk med olika nämnare. Men det bästa är att du kommer veta det. Ganska meningsfullt, eller hur? Dessutom får du pedagogiska tips varje vecka. Det kan handla om att du får tips på en pedagogisk lek, matte kopplat till vardagen eller lite roliga fakta om matte. Allt för att göra det så enkelt som möjligt för dig som förälder att kunna hjälpa ditt barn. Genom bångstyriga får, pruttande hamstrar och muffinsbak gör vi kunskap kul.

 

Just nu kan du prova gratis en månad!

Läs mer och ta del av erbjudandet här!


Lek och lärande hör ihop

Att lära sig och att ha kul är inga motsatser. Tvärtom tror vi att barn måste ha roligt för att tillgodogöra sig kunskaper på djupet. Därför satsar vi på att kombinera pedagogik och underhållning på ett meningsfullt sätt för att alla barn ska få en rättvis chans att lyckas i skolan och känna glädjen i lärandet.

Matematiken i fokus

Våra lärare har koll på läroplanen, forskning och pedagogik. Vi är stolta över att kunna erbjuda dig en riktigt grym produkt utvecklad både utifrån praktisk erfarenhet och barnens perspektiv. Resultatet är lärande spel som passar lika bra i klassrummet som hemma och på bussen där emellan.

Få koll på skärmtiden

Vi vill att den tid som ditt barn spenderar vid skärmen, oavsett hur mycket eller lite, ska vara meningsfull. Därför får du som förälder varannan vecka ett mail med tydlig och enkel beskrivning av vad ditt barn har lärt sig och vad som finns kvar att lära sig i varje spel.

 

 

www.zcooly.se
instagram.se/zcooly
facebook.se/zcooly

Villkor
Erbjudandet gäller en gång per ny kund. Efter provperioden fortsätter prenumerationen. Du kan avsluta tjänsten när som helst utan bindningstid. Du tar del av erbjudandet genom att logga in på Mina sidor och klicka på “Erbjudanden”. Rabatten kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

Ta del av erbjudandet.

Registrera dig eller logga in för att ta del av din rabattkod