Sports Day - 129 kr på tisdagar

 

För dig som är medlem i Leo’s Family

Upp och hoppa! Alla tisdagar har vi lägre pris*. Vi gör det för att vi brinner för att barn ska röra på sig mer.

* Erbjudandet gäller alla tisdagar, utom när det är lov eller helgdag, för medlemmar i Leo’s Family. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. Lokala avvikelser kan förekomma.

 

Leo's Family är en plats för våra gäster som älskar lek, bus och äventyr och vill veta de senaste nyheterna först, få exklusiva erbjudanden, delta i spännande tävlingar och mycket mer!

Hur blir man medlem i Leo's Family?

När du köper entrébiljett online eller bokar ett kalas hos oss, skapas ett medlemskonto automatiskt där din biljett/bokning sparas för att du smidigt ska få tillgång till dessa. Köp dina biljetter online och välj de aktuella tisdagarna i biljettsystemet för att enkelt ta del av Sports Day och få rabatten.

 

 

Lov och helgdagar då Sports Day inte gäller:

Sportlov, Påsklov, Första Maj, Kristi himmelsfärd, Nationaldag, Sommarlov, Höstlov, Jullov eller övriga lovdagar/planeringsdagar för skolor. Med reservation för lokala avvikelser. Kolla gärna med ditt lekland inför ditt besök.

Om Generation Pep

Generation Pep är en icke vinstdrivande organisation som arbetar för att alla barn och unga i Sverige ska ha möjlighet och vilja att leva ett aktivt och hälsosamt liv. Målsättningen är att få med hela samhället i arbetet. Initiativtagare är Kronprinsessparet. Läs mer på generationpep.se