• Lek & rörelse på Leo's Lekland

  Priser & ålder på Leo's Lekland

  Ett besök på Leo's är ett fartfyllt besök för hela familjen! Våra priser varierar beroende på lekland, dag och tidpunkt du vill besöka oss. Vi har även olika priser beroende på barnets ålder. Barn under ett år går in gratis och för barn mellan ett och två år har vi ett reducerat pris. Besök vår bokning för att se aktuella priser för just ditt lekland!

  Se alla priser

  Köp biljett online - rabatterat pris per barn

  För att göra ditt besök hos oss ännu bättre rekommenderar vi alltid att du påbörjar din leklandsupplevelse online. Det ger dig en rad fördelar! Förutom att säkra plats på ditt valda lekland får du ett rabatterat pris när du köper biljett och bokar lektid på vår hemsida. Du slipper alltså betala extra per barn. Och psst, du kan givetvis köpa dina biljetter online hela vägen fram till kassan. Bra va?

  Garanterad plats

  För att ni ska få en trevligare upplevelse hos oss har vi anpassat antalet besökare och delat upp dem i olika grupper under dagen. Köp biljett och boka lektid online och garantera en plats på leklandet. Då behöver då inte oroa dig för att inte komma in. Kom till oss under din bokade ankomsttid och lek i tre timmar från dess att du går in på leklandet!

  Flexibilitet

  Du kan i lugn och ro välja den tid och dag som passar er bäst. Missa inte att vi har olika priser beroende på vilken dag och när under dagen ni vill komma. När valet är gjort är ni välkomna att njuta av lek, bus och äventyr på vårat lekland under flera timmar.

  Enkelt att ändra din bokning

  Händer något oförutsett som gör att ni inte kan komma? Oroa dig inte! Om du behöver ändra din bokning kan du göra det upp till en timme innan ditt besök börjar. Du gör det enkelt och smidigt på ditt Leo’s Family-konto.

  bollhav lekland

  Boka lektid med årspass

  Även om du har ett årspass på Leo’s så rekommenderar vi att du bokar lektid online innan ditt besök. Vi har reserverat ett antal platser per lektid för årspassinnehavare. Men se till att boka minst 48 timmar innan ditt besök, för sedan släpps platserna för alla besökare. Fullbokat på den tid du önskar? Välj en annan lektid eller kom som drop-in på leklandet, förutsatt att det finns lediga platser. För att boka med årspass, logga in på Leo’s Family när du bokar lektid!

  Läs mer om Leo's Årspass

  För föräldrarna

  Vi vet att de vuxna också vill ha det trevligt under besöket. Häng med barnen på fartfylld glädjefylld lek eller slappna av i våra mysiga soffor och njut av att se barnen leka och utforska. Vi erbjuder även gratis wifi och surfstationer, så du kan hålla kontakten och dela era upplevelser på sociala medier. Glöm inte att nämna oss @leoslekland när du delar dina bilder, men var noga med att följa lagar och regler.

  Lek för de allra minsta

  Om du besöker oss med små barn finns det en speciell avdelning anpassad för de allra minsta. Barn under ett år har gratis inträde, och vi har skapat en trygg och rolig miljö där de röra på sig och utforska. Vi har mjuka golv som är perfekta för att träna på att krya och gå. Givetvis är det fritt fram att ta med sig barnvagnen in i hela leklandet!

  Se Mini World

  Vanliga frågor & svar

  Vi vet att du kan ha frågor om våra lekland, våra attraktioner, våra öppettider, priser och mycket mer. Här får du svar på de vanligaste frågorna och kan även besöka vår FAQ-sida.

  Till vår FAQ