• Norra Europas största lekparadis

  IR & expansion

  Det här är Leo's

  Leo’s grundades 2006 i Luleå, Sverige och är den största och mest populära leklandskedjan i Norden med över 50 lekland (Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland). Företaget är i en expansiv fas och förväntas etablera nya lekland varje år, med målet att ha 100 lekland. Leo’s gigantiska lekland erbjuder tusentals kvadratmeter lek, sport och äventyr för hela familjen. Genom våra anläggningar vill vi inte bara skapa en trygg och ren lekmiljö utan också inspirera till ökad rörelse och ett sätt att upptäcka rörelseglädje genom leken.

  Mer än ett lekland

  Lekcentren är 3500-5000 kvm, fyllda med trampoliner, bollhav, sportarena och mycket mer. Ett besök på Leo’s är ett äventyr för hela familjen. När energinivån börjar bli låg – gör ett besök på Leo’s Bistro. Här hittar du ett brett utbud av färsk mat. Dessutom arrangerar vi fantastiska födelsedagskalas.

  Fysisk inaktivitet och ohälsa

  Barn och rörelse har alltid varit vårt fokus på Leo’s. Fysisk inaktivitet identifieras nu som den fjärde ledande riskfaktorn för global dödlighet (WHO, 2010). Fysiska inaktivitet ökar i många länder med stora konsekvenser för befolkningens allmänna hälsa enligt WHO. Barn behöver helt enkelt röra på sig, och det gör de på Leo’s! Med fyra miljoner gäster årligen kan vi göra skillnad.

  rörelseglädje aktiva barn

  Framgångsfaktorerna

  Förutom att våra gäster ska ha roligt är våra främsta prioriteringar alltid service, säkerhet och renlighet. Vår vision är att vara den bästa leklandskedjan i världen. För att uppnå detta mål gör vi allting med kvalitet och entusiasm.

  lekland personal

  Snabba fakta