• Vill du bli djungelns kung eller drottning?

  Jobba på Leo’s

  På Leo’s Lekland söker vi superhjältar som tror på lekens kraft och har en brinnande passion för att skapa glädje och minnen för familjer och sätta barn i rörelse. Är du redo att bli en del av vårt fantastiska team? Här är din chans att vara djungelns kung eller drottning, och vi tror att du har de superkrafter som krävs för att trivas i vår lekfulla värld.

  Väx & utvecklas med Leo's

  Arbetet på Leo’s Lekland innebär mer än bara ett jobb. Det är en möjlighet att växa och utvecklas, att skapa fantastiska minnen och att vara en del av något större än dig själv. Här prövar vi din disciplin, ansvarskänsla och samarbetsförmåga när du tillsammans med dina kollegor skapar magi i form av ett lekland i världsklass.

  Karriär på Leo's

  För oss är karriärmöjligheter lika viktiga som klätterväggarna och rutschkanorna. Om du har rätt driv och engagemang kan du inte bara klättra över vulkaner, utan också i din egen karriär. På Leo’s Lekland finns alltid utrymme för dem som vill växa och utvecklas.

  Läs mer om karriär på Leo's

  Lediga jobb

  Är du redo att testa dina superkrafter i en av Nordens största leklandskedjor? Vi hoppas att få välkomna dig till vårt fantastiska team, där varje dag är en möjlighet att bli en riktig superhjälte!

  Lediga jobb på Leo's

  Vanliga frågor & svar

  Vi vet att du kan ha frågor om våra lekland, våra attraktioner, våra öppettider, priser och mycket mer. Här får du svar på de vanligaste frågorna och kan även besöka vår FAQ-sida.