• Välkommen till Leo's Lekland i Malmö

  Lekland Malmö - vi finns på flera platser!

  1. MALMÖ, STORA BERNSTORP

   Stora Bernstorp, Vassvägen 23, 232 61 Arlöv

   (i dag)
   -
  2. MALMÖ, STADION

   Stadiongatan 24, 217 62 Malmö

   (i dag)
   -

  Låt leken börja!

  Välkommen till Nordens största leklandskedja och tusentals kvadratmeter lekyta. I Leo’s djungel kan barnen springa, leka och utforska. Våra lekfulla attraktioner passar barn i alla åldrar – klättra upp för vulkaner, ta en simtur i bollhavet, hoppa trampolin eller kasta dig ut för ett vattenfall. Upptäck rörelseglädje genom lek, då blir det extra kul! Köp din biljett till våra lekland online innan ditt besök. Då säkrar du din plats och dessutom blir det billigare! Och du, glöm inte bort att du kan ha ditt barns barnkalas hos oss!

  Läs mer om lek på Leo's

  Boka barnkalas på Leo's

  Är det dags att fira någon som fyller år? På Leo's har vi lång erfarenhet av att ordna ditt barns drömkalas! Välj mellan olika teman bland våra kalasrum, så dukar vi upp saft och popcorn och vad mer du önskar bland våra populära kalaspaket. Ett kalas på Leo's är en fartfylld upplevelse där det alltid ingår lek på tusentals kvadratmeter. Det självklara valet för alla barn med spring i benen som älskar att leka och ha kul – och för dig som förälder som vill slippa fixa, handla och planera.

  Vanliga frågor & svar

  Vi vet att du kan ha frågor om våra lekland, våra attraktioner, våra öppettider, priser och mycket mer. Här får du svar på de vanligaste frågorna och kan även besöka vår FAQ-sida.