• Välkommen till Leo's LeklandEskilstuna

  Öppettider

  • I morgon -

  • måndag -

  • tisdag -

  • onsdag -

  • torsdag -

  • fredag -

  • lördag -

  • söndag -

  Lek och rörelse på Leo's i Eskilstuna!

  Ett besök på Leo’s i Eskilstuna är en rolig och fartfylld upplevelse för barn i alla åldrar. Spring, hoppa, klättra och busa på tusentals kvadratmeter lekyta. Vi tror på att upptäcka rörelseglädje genom lek! Och det kan barnen göra hos oss. Upptäck någon av våra terminsaktiviteter och sports camp eller boka kalas. Vi har fartfyllda aktiviteter för alla tillfällen! Så vad väntar du på? Boka lektid och starta ditt äventyr. Vi har öppet varje dag året runt på våra lekland! Och du, glöm inte bort att du kan ha ditt barns barnkalas hos oss!

  Köp biljett & Boka lektid

  Priser Leo's Lekland Eskilstuna

  Ett besök på Leo's är ett fartfyllt besök för hela familjen! Våra priser varierar beroende på vilket lekland, vilken dag och vid vilken tidpunkt du vill besöka oss. Vi har även olika priser beroende på barnets ålder. Barn under ett år går in gratis och för barn mellan ett och två år har vi ett reducerat pris. Besök vår bokning för att se aktuella priser för just ditt lekland!

  Läs mer om besök på Leo's

  Boka drömkalas på Leo's

  Vi ser till att skapa ditt barns drömkalas! Välj mellan olika teman bland våra kalasrum, så dukar vi upp saft och popcorn och vad mer du önskar bland våra populära kalaspaket. Och givetvis får födelsedagsbarnet hänga med till Leo's hemliga skattkammare, där belöningen i form av en present väntar. När kalaset är slut får alla barn varsin godispåse. Ett riktigt drömkalas helt enkelt!

  Lugn stund mitt bland lek & rörelse

  Det behövs fyllas på med energi både före, under och efter lek. Passa på att besöka vår Bistro, som serverar ett stort utbud av mat, snacks och svalkande fika. Här presenterar vi en del av vårat stora utbud som finns på våra lekland.

  Hitta till Leo's Lekland Eskilstuna

  Du hittar oss på Bredängsgatan, nära rondellen på Torshällvägen.

  Bredängsgatan 55, 633 46 Eskilstuna

  📩 – eskilstuna@leoslekland.se

  ☎ – 016121300

  Vägbeskrivning

  Vanliga frågor & svar

  Vi vet att du kan ha frågor om våra lekland, våra attraktioner, våra öppettider, priser och mycket mer. Här får du svar på de vanligaste frågorna och kan även besöka vår FAQ-sida.