• Välkomna med er gruppbokning

  Föreningar & privata grupper

  Gör dig redo för en oförglömlig stund fylld med skratt och äventyr. Ta med ditt lag eller din förening till Leo’s Lekland och upplev en fartfylld stund med massor av lek och bus. Perfekt för föreningar och privata grupper!

  Fantastiska grupprabatter!

  Planerar du en gruppaktivitet? Vi erbjuder 30% rabatt på vardagar och 20% på helger om ni är minst 11 barn. Boka enkelt via vår online-tjänst och gör er redo för en dag fylld med kul och spänning.

  Fysisk aktivitet barn

  Mumsig mat och fika på plats

  Vi har allt för en perfekt dag och givetvis kan det behövas fyllas på med energi. Planera in en matpaus och njut av våra specialerbjudanden på mat och fika när ni väl är på leklandet!

  Läs mer om gruppmenyerna här

  Så funkar det

  Ni bokar enkelt ert äventyr via vår gruppbokning online och betalar vid ankomst när ni anländer. För att ta del av våra rabatterade priser för grupper behöver du boka minst fem dagar i förväg. Är ni sent ute med er bokning eller önskar boka för fler än 50 barn? Kontakta ditt lokala lekland, så gör via allt vi kan för att hjälpa till!

  Vanliga frågor & svar

  Vi vet att du kan ha frågor om våra lekland, våra attraktioner, våra öppettider, priser och mycket mer. Här får du svar på de vanligaste frågorna och kan även besöka vår FAQ-sida.

  Till vår FAQ