• Din guide i djungeln

  Vår kundservice

  På Leo’s är vår främsta prioritet att säkerställa att varje gäst har en oförglömlig upplevelse varje gång de besöker oss. För oss är nöjda och glada gäster det bästa betyget vi kan få! Förutom vår fantastiska personal, som tar hand om våra gäster på leklandet, har vi en toppmodern digital kundservice för att göra ditt besök hos oss så enkelt och trevligt som möjligt.

  Har du frågor? Testa vår chatt eller FAQ!

  Vi vet att du kan ha frågor om våra lekland, våra attraktioner, våra öppettider, priser och mycket mer. Därför har vi på den här sidan en omfattande FAQ och chatt som är tillgänglig över hela vår webbplats. Där kan du hitta svar på de vanligaste frågorna och du kan även prata med vår virtuella assistent som är redo att hjälpa dig dygnet runt.

  Vår FAQ

  Personlig assistans

  Behöver mer personlig assistans? Tveka inte att kontakta oss via vår mailadress hello@leoslekland.se. Vårt kundserviceteam finns här för att svara på alla dina frågor och lösa eventuella problem som du kan stöta på. Vi strävar efter att svara så snabbt och noggrant som möjligt för att säkerställa att du får den bästa möjliga upplevelsen hos oss.

  Oavsett om du letar efter information, har specifika önskemål eller bara vill säga hej, tveka inte att kontakta vår kundservice. Vi finns här för att göra ditt besök på Leo’s till en glädjefylld och minnesvärd upplevelse. Välkommen till vår lekfulla värld, där lek och service går hand i hand!

  Öppettider Leo’s Lekland

  Våra lekland har varierande öppettider, så besök ditt leklands sida för att ta del av aktuella öppettider.

  Hitta lekland