• Leverantörer, press & etablering

  Kontakta Leo's

  Lediga jobb & sommarjobb

  Letar du efter lediga jobb hos oss är du varmt välkommen att besöka våra karriärssidor.

  Kontakta lekland

  Vägbeskrivning, telefonnummer och mailadresser till våra lekland hittar du på respektive leklandssida en bit ned på sidan.

  Leverantörsinformation & kontakt

  Leos Lekland har årslånga avtal med alla våra leverantörer av utrustning, mat, godis och förbrukningsvaror. Vi använder etablerade mediabyråer för alla inköp av annonser och reklam. Allt köps in centralt av huvudkontoret. Vill du komma i kontakt med oss och erbjuda någon marknadstjänst eller marknadssamarbete så ber vi dig maila marknad@leoslekland.se. Övriga leverantörer kan kontakta oss via leverantor@leoslekland.se.

  Pressinformation & kontakt

  Önskar du som journalist att komma i kontakt med oss gällande pressfrågor eller för att få tillgång till pressmaterial, vänligen maila oss på press@leoslekland.se.

  Etablering & kontakt

  Vi söker lägen/lokaler i hela Norden och Tyskland. I första hand vill vi komma i kontakt med fastighetsägare, kommuner eller andra aktörer som kan erbjuda lokaler på ca 4000 kvm. Leo’s arbetar inte med franchise och alla enheter ägs och drivs av företaget. Har du frågor om nyetableringar så ber vi dig kontakta Robert Lexberg, Expansion Manager, på robert.lexberg@leoslekland.se.