• Mer lek för pengarna

  Pass, biljettkort & presentkort

  Vi brinner för att barn ska röra på sig mer och genom lek och rörelse blir det extra kul! Därför har vi tagit fram olika biljettprodukter så att du ska kunna besöka oss så ofta som det bara går.

  Årspass & säsongspass

  Trivs du i Leo’s djungel och vill komma hit oftare? Med våra olika pass kan ditt barn besöka våra lekland så ofta ni vill. Lek på Leo’s ett helt år eller under en begränsad period. Köp ett pass redan idag för att kunna leka riktigt ofta!

  Läs mer om årspass

  Biljettkort

  Våra biljettkort passar er som vet att ni vill besöka Leo’s snart igen. Biljettkorten är laddade med lika många entréer som namnet. Som exempel ger 4 x Biljett fyra entréer för ditt barn på Leo’s, oavsett dag och tid!

  Läs mer om biljettkort

  Köp presentkort

  Att ge bort rörelseglädje måste väl ändå vara världens bästa present? Köp ett presentkort och ge bort en upplevelse på Leo’s till någon du tycker om. Leo’s presentkort kan användas till att köpa biljetter, god mat, smarrig fika eller fina prylar i Leo’s Shop.

  Läs mer om presentkort

  Vanliga frågor & svar

  Vi vet att du kan ha frågor om våra lekland, våra attraktioner, våra öppettider, priser och mycket mer. Här får du svar på de vanligaste frågorna och kan även besöka vår FAQ-sida.

  Till vår FAQ