• Mer lek för pengarna

  Årspass & säsongspass

  Trivs du i Leo’s djungel och vill leka ofta? Eller söker du kanske den perfekta presenten? Med våra olika pass kan ni besöka våra lekland så ofta ni vill inom passet giltighetstid. Vi erbjuder årspass och säsongspass till olika priser.

  Årspass 2-17 år

  Ett årspass på Leo’s ger dig fri tillgång till alla våra lekland under ett helt år. Årspasset är personligt, men det ingår även entré för två vuxna. Det perfekta nöjet för hela familjen! Kom ihåg att boka din lektid online innan ditt besök för att garantera en plats på leklandet.

  Köp årspass
  Fysisk aktivitet barn

  Årspass 1-åring

  Vårt årspass för 1-åringar är perfekt för våra allra minsta besökare! Med årspasset kan du leka på alla våra lekland under ett helt år. Visste du förresten att vi har lekytor speciellt anpassade för våra allra minsta besökare? Det här kommer din 1-åring att älska!

  Köp årspass

  Så här funkar det

  Det är superenkelt att använda våra årspass! Logga in på Leo’s Family med e-postadressen som användes vid köpet av årspasset och boka lektid online. Väl på leklandet visar du upp din QR-kod som finns inne på ditt Family-konto. Sedan kan leken börja!

  Boka lektid årspass

  Vanliga frågor & svar

  Vi vet att du kan ha frågor om våra lekland, våra attraktioner, våra öppettider, priser och mycket mer. Här får du svar på de vanligaste frågorna och kan även besöka vår FAQ-sida.

  Till vår FAQ