• Bli medlem i Leo's kundklubb

  Leo's Family

  Leo’s Family är Sveriges mest lekfulla och roliga familj. Som medlem i vår kundklubb kan du du ha extra mycket kul! Ta del av exklusiva erbjudanden och nyheter före alla andra, delta i spännande tävlingar och mycket mer. Vårt mål är att göra varje besök på Leo’s till en unik och minnesvärd upplevelse för dig och dina nära och kära.

  Som medlem får du

  Som en uppskattad medlem i Leo’s Family får du tillgång till en mängd fördelar som är skräddarsydda för dig och din familj. Utnyttja aktuella medlemserbjudanden, få gratis påtår på ditt kaffe, och håll koll på dina kalasbokningar och inbjudningar med lätthet. Dessutom får du möjlighet att delta i våra roliga tävlingar och får de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

  familj lekland

  Erbjudanden från Leo's

  Som medlem i Leo's Family får du alltid ta del av unika förmåner och erbjudanden från oss. Här har vi samlat erbjudanden som vi är extra stolta över och som vi tror kommer passa dig och ditt barn.

  Så blir du medlem i Leo's Family

  Att bli medlem i Leo’s Family är enkelt och kostnadsfritt. Registrera dig och börja ta del av alla fantastiska förmåner redan idag! Medlemskapet är personligt och du kan enkelt ange dina barns namn och ålder under ‘Mina sidor’ för att få mer skräddarsydda erbjudanden.

  Bli medlem

  Vanliga frågor & svar

  Vi vet att du kan ha frågor om våra lekland, våra attraktioner, våra öppettider, priser och mycket mer. Här får du svar på de vanligaste frågorna och kan även besöka vår FAQ-sida.