• Leo's Toddler Day

  Föräldrahäng på onsdagar

  Se hit alla föräldralediga

  Se hit alla föräldralediga! Kom och upplev vårens härligaste föräldrahäng på Leo’s. På onsdagar kl 10.00-14.00 mellan 24 april och 30 juni har vi gratis entré för dig och ditt barn mellan 0-23 månader.* Ta med föräldragruppen, åk dit för att träffa nya vänner eller bara för att ha en kvalitetsstund tillsammans med din toddler.

  Drop-in och 3 timmars lek – Vi ses på leklandet och du behöver inte boka lektid innan ditt besök. Tre timmars lektid gäller!

  *Gratis entré gäller för en förälder och ett barn för dig som har barn mellan 0-23 månader. Onsdagar mellan 24 april till 30 juni med uppehåll för lov och röda dagar.

  Leo’s Family – Du behöver vara medlem i Leo’s Family. Klicka på knappen nedan för att bli medlem.

  Dropin gäller – Vi ses på leklandet och du behöver inte boka lektid innan ditt besök.

  Föräldrahäng på onsdagar

  • Gratis inträde för dig och ditt barn mellan 0-23 månader
  • Ta med barnvagnen in
  • Få Leo’s bästa tips på motoriska övningar
  • Upptäck rörelseglädje tillsammans med ditt barn
  • Lekytor anpassat för de allra minsta
  • Skötrum, relax- och Amningsrum
  • Njut av god mat och fika i vår Bistro

  Givetvis är det fritt fram att ta med sig barnvagnen, det gäller hela vårt lekland. Vi har även skötrum. releax- och amningsrum. Allt för att göra besöket med din toddler så bekvämt som möjligt! Vad väntar du på? Rulla in vagnen och upptäck rörelseglädje tillsammans med ditt barn!

  På Leo’s vet vi att barn behöver röra på sig för att må bra och det gäller även våra allra minsta äventyrare. Och gissa vad? På leklandet har vi perfekta lekytor där de allra minsta kan utvecklas och upptäcka rörelseglädje. Vår toddler area har mjuka golv, perfekta för att träna på att krya, gå och springa. Här finns en del av våra attraktioner fast i miniatyr, utformade för de allra minsta. Bygg med klossar, prova på vårt bollhav och mini-rutschkana. Du får även ta del av Leo’s allra bästa tips på motoriska övningar som du kan göra tillsammans med ditt barn.