• Spara 300 kr på Xploras smartklockor

  Erbjudande från Leo's Family

  Leo’s och Xplora har gemensamma mål om att minimera barns skärmtid och främja en ökad fysisk aktivitet. Genom vårt samarbete erbjuder vi en unik rabattkod hos Xplora för dig som är medlem i Leo’s Family. Xploras innovativa smartklockor kommer utan tillgång till internet och sociala medier och är perfekt som ditt barns första mobiltelefon! Klockan är skräddarsydd för att möta behoven hos både små och stora och att bevara barnens lekfulla upplevelser. Perfekt för barn från 4 år och uppåt.

  X6Play - premiummodell

  Xploras premiummodell, X6Play, är en prisbelönt smartklocka med GPS och samtalsfunktion för barn. Jämfört med sina föregångare har den en bättre skärmupplösning, bättre prestanda, mer lagring och en bättre kamera – vilket gör den till Xploras bästa smartklocka någonsin! Med den senaste tekniken och möjligheten att anpassa klockan med olika färger, bakgrunder och ringsignaler är X6Play full av personlighet! Mixa & matcha bland 3 400 färgkombinationer med Xploras roliga tillbehör och låt barnet skapa sin egen unika smartklocka.

  Köp X6Play

  XGO3 - en bra start

  Innovativa Xplora XGO3 sätter en ny standard för digital kommunikation för barn mellan 4 och 12 år och ger barn en säker ingång i den digitala världen. Klockan kommer med alla de populäraste funktionerna – till ett lite lägre pris.

  Köp XGO3
  Laddar erbjudande

  Xploras aktivitetsuniversum

  Xploras magiska aktivitetsplattform belönar barns aktivitet och barn motiveras till mer lek och rörelse. Genom att koppla sin Xplora till aktivitetsplattformen kommer barnets steg omvandlas till fiktiva Xplora Coins. Dessa Coins kan sedan användas för att delta i äventyr, köpa produkter i auktioner, spela spel, läsa artiklar och mycket mer!

  Föräldrarapp

  I Xploras smarta föräldraapp får du en överblick över klockans funktioner och inställningar! Här kan du bland annat definiera upp till 50 godkända kontakter, se klockans position via GPSen och ställa in trygga zoner – som innebär att du får en notis när barnet går in eller ut ur en zon. Dessutom kan du ställa in klockan i skolläge när barnet är i skolan. Under denna tid kommer klockan enbart fungera som en klocka och alla andra funktioner stängs av – därmed är det ingen distraktion i klassrummet utan fokus på lek och lärande!

  UTAN INTERNET OCH SOCIALA MEDIER

  Alla Xploras smartklockor kommer utan tillgång till internet och sociala medier. Detta då Xplora önskar begränsa risken för ökad stillasittande hos barn, dessutom finns det mycket olämpligt innehåll på internet som barn ej ska exponeras för. Med detta önskar Xplora att bidra till att barn ska vara barn så länge som det går!

  DU VÄLJER VILKA SOM FÅR KONTAKTA DITT BARN

  Genom Xploras föräldra-app kan du som förälder enkelt styra vilka personer ditt barn kan ha kontakt med. Med andra ord så kan inga obehöriga komma i kontakt med barnet – utan du som förälder bestämmer helt.

  TRYGGA ZONER

  Dessutom kan du i föräldra-appen ställa in trygga zoner, till exempel hemmet eller skolan. När barnet går in eller ut ur en trygg zon skickas en notis till klockans två huvudkontakter. Du kan även enkelt se vart ditt barn befinner sig i appen – vilket ökar tryggheten för dig som förälder och även för ditt barn.

  SOS

  Klockan är utrustad med en SOS-funktion där barnet enkelt kan trycka in sido-knappen vid pågående fara/hot eller annat. Du som huvudkontakt får då en notis och kan snabbt och enkelt ta vid eventuella åtgärder.