• Välkomna med er gruppbokning

  Skolor, förskolor och fritids

  Gör dig redo för en oförglömlig eftermiddag fylld med skratt och äventyr! Ta en paus från skolbänken, samla ihop klassen och spendera en dag med lek och rörelse. Perfekt för skolor, förskolor och fritids som vill göra något utöver det vanliga.

  Fantastiska skolrabatter!

  Planerar ni en skolaktivitet? Vi erbjuder 40% rabatt på vardagar om ni är minst fem barn och har rekvisition som tas med och intygas vid besöket. Boka enkelt via vår online-tjänst och gör er redo för en dag fylld med massor av lek och rörelse!

  Mumsig mat och fika på plats

  Vi har allt för en perfekt dag och givetvis kan det behövas fyllas på med energi. Planera in en matpaus och njut av våra specialerbjudanden på mat och fika när ni väl är på leklandet!

  Läs mer om gruppmenyerna här

  Så funkar det

  Ni bokar enkelt ert äventyr via vår gruppbokning online och betalar vid ankomst. Önskar ni att betala via faktura? Det går också bra! För att ta del av våra rabatterade priser för skolor, förskolor och fritids behöver du boka minst fem dagar i förväg. Är ni sent ute med er bokning eller önskar boka för fler än 50 barn? Kontakta ditt lokala lekland, så gör via allt vi kan för att hjälpa till!