• En guide till våra rutschkanor

  Leo's Lekland

  På Leo’s har vi många rutschkanor. Långa, snirkliga eller snabba som ger pirr i magen. Barn älskar rutschkanor och vi tycker att de gör leken komplett. Här är våra sju mest populärta. Vilken är din favorit?

  Racing Slide

  Racing Slide är en av våra mest adrenalinfyllda och populära attraktioner, där du och ditt barn kan tävla mot varandra i en snabb rusch. Varje rutschkana har monster och namn efter ett djur. Välj den du tror är snabbast och tävla vem som kommer ner först. Vem är snabbast ner? Tryck på knappen längst ner för att utse vinnaren – blir det giraffen, ormen, tigern eller zebran? Må bästa djungeläventyrare vinna! Racing Slide passar barn i alla åldrar, men eftersom den går igenom en tunnel kan det vara svårt att åka tillsammans med någon och passar därav inte våra allra minsta besökare.

  Leo’s Stad

  I vår småbarnsavdelning Leo’s Stad hittar du allt som finns ute i leklandet fast i miniatyr så att det ska passa våra allra minsta besökare. Det gäller även rutschkanor. Varje vecka ser vi barn som tar livets första rutsch i Leo’s Stad och det är lika kul varje gång!

  playcenter indoor

  Snake Slide

  Är du redo för ett hisnande äventyr? Ta en åktur i vår slingrande orm-rutschkana. Ormrädd? Vi kan garantera att ormen i Leo’s djungel inte bits! Snake Slide är designad för att ta ditt barn på en snirklande resa nedför en rutschkana och kom ut i ormens gap. Här svänger det ordentligt och går ganska snabbt. Massor av pirr i magen med andra ord!

  snake slide lekland

  Tiger Slide

  Samla familj och vänner för en åktur i Tiger Slide. Tiger Slide har flera rutschkanor bredvid varandra så åk ner och håll varandra i handen kör ett race och se vem som kommer ner först. Ser ni förresten några andra djungeldjur på vägen? Grrr-ymt roligt, kompisar!

  playcenter jungle slide
  familj lekland

  Tubby Slide

  Se upp i backen! Har du någonsin drömt om att åka pulka i djungeln? Tubby Slide är ungefär som en pulkabacke med sina 10 meter höga och 20 meter långa rutschkana där du åker ner i en stor ring. Känn hur vinden blåser i håret och hur adrenalinet kickar in. Tubby Slide är perfekt för alla åldrar. De allra minsta kan åka tillsammans med sina föräldrar. Dra upp ringen för backen och åk igen!

  Waterfall

  Känner du dig sugen på en riktig adrenalinkick? Då är det dags att ta dig an Leo’s ultimata utmaning: Vattenfallet! Vattenfallet är en brant och snabb rutschkana som passar den lite mer våghalsiga djungelutforskaren. Luta dig bakåt och känn pirret i magen när du glider ned. En riktig adrenalinkick utlovas! Den här rutschkanan är ett äventyr för alla åldrar, men vi brukar rekommendera den för lite äldre barn.

  Zebra Slide

  Är du redo för ett riktigt djungeläventyr med ditt barn? Då är vår attraktion Zebra Slide den perfekta platsen att utforska tillsammans! Racea ner i det färgsprakande bollhavet eller lek att ni är på väg ut på ett spännande safariäventyr. En riktig bonus är att åkturen avslutas i Leo’s färgsprakande bollhav. Ta dig igenom och åk en gång till! Zebra Slide är perfekt för barn i alla åldrar.