• Så går ett besök på Leo’s till

  Första besöket på Leo’s

  Är det dags för första besöket på Leo’s Lekland? Oavsett om du besöker Leo’s med din minsting, med familjen eller med barnbarnen så har vi samlat sådant som är bra att veta innan du besöker oss för första gången – allt för att dina timmar i Leo’s djungel ska bli så bra som möjligt!

  För vilka åldrar passar Leo’s?

  Leo’s är det ultimata valet för barn som älskar att springa, leka, klättra och utforska. På leklandet finns något för alla, oavsett ålder. Att besöka något av våra lekland är en perfekt aktivitet för barn som tycker om att röra på sig och ha kul. Dessutom främjar det motorik och koordination. Vi tror starkt på att lek skapar rörelseglädje, och det är något vi på Leo’s är experter på att erbjuda!

  Har ditt barn börjat träna på att krypa eller gå? I så fall rekommenderar vi vår småbarnsavdeling– Leo’s Stad. Här hittar du det som finns ute i leklandet – som rutschkanor, klätterställningar och bollhav, fast i miniatyr anpassat till våra allra yngsta gäster. Självklart är det även tillåtet att ta med barnvagnen in och det gäller för hela leklandet.

  Toddler lek lekland
  playcenter indoor
  parkour lekland

  Äventyret börjar online

  Du vet väl att vi alltid rekommenderar att köpa lektid på vår hemsida, innan ditt besök? Det ger dig en rad fördelar! Förutom att säkra plats på leklandet får du ett rabatterat pris när du köper biljett och bokar lektid på vår hemsida. Du slipper alltså betala extra per barn. Du kan givetvis köpa dina biljetter hela vägen fram till kassan. Missa inte att vi har olika priser beroende på vilken dag och när under dagen ni vill leka. När valet är gjort är ni välkomna att njuta av lek, bus och äventyr i Leo’s djungel!

  Vi har öppet alla dagar

  Att besöka Leo’s kan vara ett fartfyllt helgnöje och den perfekta destinationen för familjeutflykter under lov och speciella tillfällen. Det kan också vara en rörelsestund en tisdagskväll eller en dag då förskolan eller fritids har stängt – lite guldkant på vardagen helt enkelt.

  Vad finns det att göra på Leo’s?

  Vi erbjuder tusentals kvadratmeter lekyta för barn i alla åldrar. I Leo’s djungel finns lekfulla attraktioner där barnen kan röra på sig och utveckla motorik och koordination, samtidigt som de har riktigt kul! Hos oss finns ett brett utbud av spännande, fartfyllda roliga attraktioner som skapar minnen och rörelseglädje för både stora och små. Så var redo att bestiga vulkaner, ta er an pirater på ett piratskepp, åk nerför ett vattenfall och mycket mer.

  vulcano playcenter
  bollhav lekland

  Vad ska jag ha på mig?

  På våra lekland leker, hoppar och studsar du, massor! Därför är det en bra idé att ha på sig bekväma kläder på sig, så att det blir lättare att röra på sig. Om du som vuxen vill leka rekommenderar vi att lämna de allra snyggaste kläderna hemma i garderoben. Tänk på att klä dig bekvämt. Och viktigt! Alla våra besökare måste ha strumpor på fötterna. Om du glömt strumporna hemma så har vi strumpor i alla storlekar till försäljning i Leo’s Shop. Vilken färg väljer du?

  Vad kan jag som förälder eller vuxen göra på leklandet?

  Ett besök på Leo’s är en upplevelse för hela familjen! Häng med barnen på glädjefylld lek och bli som barn på nytt. Barn älskar att se sina föräldrar leka och det blir extra roligt att göra det tillsammans. Ta en paus från allt annat, släpp taget om vardagstankar och stress och kasta dig in i barnens lekfulla värld. Leo’s djungel är den perfekta destinationen för familjeutflykt och när du vill göra något tillsammans med ditt barn.

  Men det är såklart ingen fara om du inte hålla barnens hastighet, vi förstår – barn är snabba och de har massor av energi! Slappna av i någon av våra mysiga soffor och njut av att se barnen leka och utforska. I vår Bistro kan du njuta av gott kaffe, fika och mat, och självklart har vi wi-fi.

  rutschkana slide

  Och om vi blir hungriga?

  Vi vet att det kan behövs fylla på med energi både före, under och efter lek och i Leo’s Bistro finns allt som behövs för att tanka djungelenergi eller för att njuta av något gott. Vi serverar ett stort utbud av mat, snacks och smarrig fika. Varför inte hugga in på ett Djungelmål, sallad eller wrap? Här finns något för alla smaker. När det är dags att unna sig något gott brukar Leo’s slush vara extra populärt. Det svalkar gott efter fartfyllda äventyr.

  Visste du förresten att Leo’s Bistro alltid är billigare i mobilen? Om magen börjar kurra ute i leklandet behöver du inte lämna bollhavet. Välj din favoriträtt, gör din beställning och fortsätt leka och ha kul medan vi fixar maten. Vi skickar ett sms till dig så fort din beställning är klar. Och det bästa av allt? Det är alltid billigare i mobilen!