Drömkalaset!

 

Hallå där alla fartgalningar, hoppetossor och klätterapor! Det fartfyllda drömkalaset hittar du hos mig. Välj mellan flera olika teman i mina härliga kalasrum, så ser vi till att duka upp med popcorn, djungelsaft och glassbomb. Du får även hänga med till min hemliga skattkammare, där belöningen blir en present från mig*. När kalaset är slut, får alla dina kompisar varsin godispåse. Det är vad jag kallar för ett riktigt drömkalas! /Leo

*Lokala avvikelser kan förekomma.

 

Smarta päron, se hit!
På Leos finns kalasmästarna som hjälper er att fixa drömkalaset! Välj ut ett eget partypyntat kalasrum och bjud in alla leksugna, resten fixar vi. Du slipper alltså baka, trixa, ordna, diska och städa. Och du, - som en liten bonus står hemmet kvar efteråt!
Mer kalas och mindre knas helt enkelt! Kalas på Leos - en drömpresent för alla!

 Boka kalaset direkt via vår enkla webbokning.

Leos glassfest (lilla)

Pris: 259 SEK/barn289 SEK/barn279 SEK/barn

 • Entré till leklandet
 • Eget kalasrum (60 minuter)
 • Kalasvärd
 • Popcorn
 • Leos djungelsaft
 • Glassbomb med maränger, chokladsås och strössel
 • Leos godispåse till alla barn
 • Present till kalasbarnet
 • Kaffe till två vuxna

Glassfest med varmkorv (mellan)

Pris: 274 SEK/barn304 SEK/barn294 SEK/barn

 • Entré till leklandet
 • Eget kalasrum (60 minuter)
 • Kalasvärd
 • Popcorn
 • Leos djungelsaft
 • Glassbomb med maränger, chokladsås och strössel
 • Leos godispåse till alla barn
 • Present till kalasbarnet
 • Kaffe till två vuxna
 • Varmkorv med bröd till alla barn

Glassfest och pannkaksparty (stora)

Pris: 284 SEK/barn314 SEK/barn304 SEK/barn

 • Entré till leklandet
 • Eget kalasrum (60 minuter)
 • Kalasvärd
 • Popcorn
 • Leos djungelsaft
 • Glassbomb med maränger, chokladsås och strössel
 • Leos godispåse till alla barn
 • Present till kalasbarnet
 • Kaffe till två vuxna
 • Pannkakor till alla barn

Frågor och svar om kalas på Leos lekland

 

Vad roligt att du funderar på att anordna kalas på Leos lekland. Med mer än 10 års erfarenhet av att ordna barnkalas, vet vi verkligen hur man planerar och genomför en lyckad upplevelse.
Vi har samlat lite vanliga frågor och svar nedan. Om du inte hittar det du söker är du varmt välkommen att maila ditt lokala lekland du vill anordna kalas hos.

 

Bokning

Hur bokar jag?

Du bokar enkelt via vår webbokning. Du får en bekräftelse i mailen när allt är klart. Om du behöver hjälp eller har frågor, maila leklandet.

Jag har bokat kalas, men har inte fått något bekräftelsemail. Vad gör jag?
Titta först i skräpposten. Hittar du fortfarande inte mailet? Kontakta det aktuella leklandet via mail så hjälper de dig.

Hur många barn kan vi boka in?

Maxantal barn per kalasrum kan variera. Om antalet kalasdeltagare överstiger maxgränsen för rummet rekommenderar vi att maila leklandet för att titta på en lösning.

Måndag – fredag är minimidebitering 7 barn och lördag – söndag är minimidebitering 10 barn.

Jag vill boka ett kalas för 4 barn, kan jag göra det?

Det går bra att boka ett kalas för 4 barn. Däremot betalar du minst för minimidebitering, 7 barn på vardagar och 10 barn på helger.

Jag har bokat för 12 barn men endast 10 barn kan komma, vad gör jag?

Du kan ändra din bokning själv genom att logga in på vår kalasbokning i övre höger hörn. Där hittar du ditt bokade kalas. Det går att ändra senast 4 dagar före ditt kalas. Om du behöver ändra senare, maila leklandet senast 2 dagar före kalaset. Observera att du betalar minst för minimidebitering, 7 barn på vardagar och 10 barn på helger.

Kan flera barn fira födelsedag samtidigt?

Det går att lägga till fler födelsedagsbarn i bokningen. Det kostar 100 kr per extra födelsedagsbarn.

Hur ändrar jag min bokning?

Du kan ändra din bokning själv genom att logga in på vår kalasbokning i övre höger hörn. Datum, tid och rum kan ändras senast två veckor före ditt kalas. Antal barn och tillval kan ändras senast 4 dagar före ditt kalas. Logga in och välj Mina kalas. Välj det du vill ändra i kalasöversikten och bekräfta ändringen.

När måste vi senast avboka kalaset?

Maila ditt lekland via mail senast 24 timmar innan kalaset börjar.

Vi måste avboka kalaset, vad gör vi?

Du kan själv avboka kalaset fram till 14 dagar före kalaset. Logga in på vår kalasbokning i övre höger hörn och klicka in på Mina kalas. I översikten hittar du val för avbokning. Om du behöver avboka senare, maila leklandet ni har bokat kalas hos så fort ni kan.

Inbjudningskort och gästlista

När kalaset är bokat kan du använda vår inbjudningsfunktion för att bjuda dina kalasgäster.

Behöver jag skapa ett inbjudningskort? 

Vårt bokningssystem har redan skapat ett kort med all viktig information. Smidigt va? Men om du vill så kan du självklart skräddarsy inbjudan med val av omslagsbild, justera sluttid och skriva ett personligt meddelande. Förhandsgranska kortet och spara inbjudan när du är klar.

Hur bjuder jag in? 

När ditt inbjudningskort är klart får du tillgång till din gästlista. Klicka på Bjud in fler gäster för att bjuda in. Här fyller du i gästens namn och skickar inbjudan antingen via e-post eller sms.

Hur ser jag mina gästers svar?

Din gästlista fylls på i takt med att du bjuder in. Här kan du se dina gästers status (obesvarad, tackat ja, tackat nej) samt ev. personligt meddelande och allergiinformation.

Behöver jag meddela leklandet om mina gästers allergier?

Om dina gäster fyllt i allergiinformation i sin inbjudan så ser leklandet det och ordnar lämpligt alternativ.

Mina gäster har inte svarat på inbjudan! Vad gör jag? 

Ingen fara! Det skickas ut en automatisk påminnelse fyra dagar före kalaset. Du kan även enkelt påminna dina gäster på egen hand. Klicka på symbolen med ett frågetecken vid din gästs namn och välj alternativet Skicka en påminnelse eller välj alternativet Påminn alla som inte svarat. Du kan även välja att tacka ja eller nej åt gästen om du fått svar på annat håll.

Uppdateras gästantal automatiskt när gäster tackat ja eller nej? 

Gästantal uppdateras inte automatiskt och du behöver justera ditt gästantal före kalaset. Justera ditt gästantal senast fyra dagar före kalaset. Meddela leklandet via mail om du får besked senare än så. Observera att du betalar minst för minimiantal.

Vad händer om jag behöver boka om eller avboka kalaset?

Om du bokar till en annan dag eller tid kommer dina gäster få ett meddelande. Deras svar på inbjudan kommer nollställas och de behöver svara på nytt. Vid avbokning kommer dina gäster få ett meddelande om att kalaset är avbokat. Du kan skicka med en personlig hälsning både vid ombokning och avbokning.

Måste jag använda funktionen med digitala inbjudningar?

Det är helt valfritt! Vi erbjuder även inbjudningskort för utskrift på denna sida, samt inbjudningskort att hämta upp på våra lekand.

 

Under kalaset

Behöver vi ta med oss något?

Förutom ett glatt humör och spring i benen behöver alla kalas deltagare ha strumpor på sig även föräldrar/vuxna. Strumpor för både barn och vuxna finns till försäljning på Leo`s  om ni inte har några extra med er!

Vad gör kalasvärden?
Under den timmen som ni har tillgång till kalas rummet har ni en egen kalasvärd som serverar mat och fika, svarar på frågor och ser till så att det är en härlig stämning för kalaset.

Kan jag som förälder/vuxen vara kvar under kalaset?
Den som har ansvaret för samtliga barn under kalaset behöver finnas på plats i kalas rummet eller i direkt anslutning till detta. Övriga vuxna får gärna slå sig ner i vår bistro under denna timme.

Får jag som förälder/vuxen vara med i kalasrummet?
Finns det ett behov för barnet att du som förälder/vuxen är med i kalasrummet är du självklart välkommen. Barnens helhetsupplevelse av kalaset blir bättre ju mer de kan ta in av all busig, fin och spännande dekor och därför hänvisar vi i första hand förälder/vuxna till vår bistro med undantag för den ansvarige vuxna som behöver vara på plats i rummet eller i direkt anslutning till detta.

Vem ansvarar för barnen när vi är klara i kalasrummet?
När ni har firat klart i kalasrummet och det är lekdags i leklandet så är det den ansvarige vuxna som har ansvar för barnen.

Hur länge pågår ett kalas?
Ett kalas pågår i en timme i ett härligt kalas rum och sen i upp till två timmar med fri lek i leklandet.

De flesta av våra kalas börjar med en timmes fika/mat i ett eget bokat härligt kalas rum och efter det så är det fri lek i leklandet. Dock finns det vissa kalas som börjar med en timmes lek, där ni sedan har fika/mat i en timme i ert eget bokade kalas rum och avslutas med ytterligare en timmes lek. Hur kalaset är upplagt framgår i kalas bokning när ni väljer tid för ert kalas.

När samlas man?
Det är bra om  födelsedagsbarnet kommer till leklandet ca 15 minuter innan kalaset börjar för att ta emot sina gäster. Gästerna är välkomna lagom till födelsedagskalasets start.

Hur går ett kalas på Leos till?

 1. Samling sker vid Leos kalasentré där ni möter upp er kalasvärd. Ett kalas på Leos har alltid en egen kalasvärd som tar hand om allt från start till slut.
 2. Kalaset startar i ert valda kalasrum.
 3. Det bjuds på snacks, mat och glassbomb enligt er valda kalaspaket
 4. Födelsedagsbarnet/en får följa med till vår spännande skattkammare och hämta en present.*
 5. Nu är det dags för lek i leklandet!

*Lokala avvikelser kan förekomma. Presenten är inte lämplig för barn under 3 år.

Kan jag köpa till något på plats till föräldrarna? 

Absolut! Meddela personalen vid kalaskassan så kan vi erbjuda en kanna kaffe, fika eller något annat ätbart!

Mat & specialkost

Vad ingår i era paket?

När du bokar kalas på Leos kan du välja något av våra favoritpaket eller skräddarsy ett eget. I grundpaketet, Leos glassfest (lilla) ingår alltid popcorn, Leos djungelsaft. Glassbomb med maränger, chokladsås och strössel, godispåse till alla barn samt kaffe till två vuxna. I Glassfest med varmkorv (mellan) ingår korv med bröd och i Glassfest och pannkaksparty (stora) ingår pannkakor utöver grundpaketet.  Om du vill skapa ett eget paket väljer du ett paket och lägger till de produkter du själv önskar senare i bokningen. Vi erbjuder bland annat hamburgare, nuggets och slush.

Kan ni erbjuda alternativ vid allergi?

Ja, ange i bokningen så detaljerat som möjligt så ordnar vi alternativ.

Får man ta med sig tårta till kalaset?

Nej, man får tyvärr inte ha medhavd mat/fika med sig till våra lekland och det gäller även kalasen.

Betalning

Hur betalar man för kalaset?

Du betalar på plats på leklandet under kalasdagen. Observera att våra lekland är kontantfria. Detta innebär ökad trygghet genom snabb och säker betalning för våra gäster och anställda.

Kan jag betala med presentkort?

Absolut, ta med ditt presentkort till leklandet och betala på plats under kalasdagen.

Får jag rabatt på kalas om jag har årskort?

Kalas och årskort för entré är två olika produkter som inte går att kombinera.

Boka kalas

Inbjudningar