• Drömkalaset med glassbomb & varmkorv

  Kalas på Leo’s är något utöver det vanliga

  Välkommen att boka Leo’s Drömkalas med glassbomb & varmkorv – ett av våra många kalaspaket för ditt barns speciella dag! Med över tio års erfarenhet av att skapa minnesvärda barnkalas vet vi exakt hur man planerar och levererar en fantastisk upplevelse.

  Läs om barnkalas på Leo's

  Varför välja Drömkalaset med glassbomb & varmkorv på Leo's?

  Barn blir hungriga av att leka, busa och springa i Leo's djungel och då kan du mätta extra med varmkorv. Och det bästa av allt? Barnen älskar varmkorv! Här kan du se vad som ingår i kalaspaketet. Kalasvärden ser till att kalaset flyter på smidigt. Glassbomben kommer in till tonerna av en gratulationssång och kalasvärden fyller vid behov på förfriskningarna. Kalasvärden är däremot inte i rummet under hela timmen och hur maten serveras varierar beroende på lekland och paket, vilket specificeras när du väljer paket i bokningsflödet.

  Våra kalasrum

  Hos Leo’s kan du skapa ditt barns drömkalas! Oavsett om ditt barn drömmer om att vara en prinsessa, utforska rymden eller gå på skattjakt som en äkta pirat, har vi det perfekta kalasrummet för er!

  Se alla kalasrum

  Vanliga frågor & svar

  Vi vet att du kan ha frågor om våra lekland, våra attraktioner, våra öppettider, priser och mycket mer. Här får du svar på de vanligaste frågorna och kan även besöka vår FAQ-sida.

  Till vår FAQ