• Barnmenyer för våra små gäster

  Bistro Kids

  Fyll på med energi för att orka springa, leka och utforska leklandet! I Leo’s Bistro serverar vi ett brett utbud av mat, mellis och fika som passar både stora och små. Här finns gott om utrymme för barnvagnen och självklart har vi gratis WI-FI. Ta en välförtjänt paus och ladda batterierna inför kommande äventyr!

  Djungelmål

  Hamburgare med dressing, sallad och rostat sesambröd. Serveras med en valfri dryck (Ramlösa, mjölk, läsk eller Festis) och valfritt tillbehör (minimorötter, pommes frites, grönsallad eller tomater).

  Pannkakor

  Klassikern som aldrig slår fel! Serveras med hallonsylt, grädde och en valfri dryck (Ramlösa, mjölk, läsk eller Festis).

  Nuggets 4-bitar

  4 kycklingnuggets med fräsch gurka, tomat och majs. Serveras med en valfri dryck (Ramlösa, mjölk, läsk eller Festis) och valfritt tillbehör (minimorötter, pommes frites, grönsallad eller tomater).

  Korvmål

  Korvmål med fräsch gurka, tomat och majs. Serveras med en valfri dryck (Ramlösa, mjölk, läsk eller Festis) och valfritt tillbehör (minimorötter, pommes frites, grönsallad eller tomater).

  Letar du efter något annat?

  Vi har flera andra alternativ att välja mellan!