• Sallader, wraps & goda toast

  Bistro Fresh

  Fyll på med energi för att orka springa, leka och utforska leklandet! I Leo’s Bistro serverar vi ett brett utbud av mat, mellis och fika som passar både stora och små. Här finns gott om utrymme för barnvagnen och självklart har vi gratis WI-FI. Ta en välförtjänt paus och ladda batterierna inför kommande äventyr!

  Halloumi Salad

  En fräsch sallad med gurka, rödlök, körsbärstomater och krutonger som bas. Toppas med halloumi och en av våra goda dressingar. Välj din favorit! Serveras med 33 cl dryck.

  Chicken Salad

  En fräsch sallad med gurka, rödlök, körsbärstomater och krutonger som bas. Toppas med kyckling och en av våra goda dressingar. Välj din favorit! Serveras med 33 cl dryck.

  Italian toast

  En macka med italienska influenser! Innehåller lufttorkad skinka, mozzarella och tomat mellan ett rostat surdegsbröd. Serveras med ett valfritt tillbehör och 33 cl dryck.

  French Toast

  Smält ost, kalkon, tomat och dijonsenap mellan ett rostat surdegsbröd. En riktig klassiker! Serveras med ett valfritt tillbehör och 33 cl dryck.

  Crispy Chicken Wrap

  Tortilla-wrap med krispig sallad, tomat, gurka, fräsch rödlök, sweet n’ hot och sourcream-dressing. Serveras med ett valfritt tillbehör och 33 cl dryck.

  Letar du efter något annat?

  Vi har flera andra alternativ att välja mellan!