• Lek, bus och äventyr!

  Välkommen till Leo's

  Lekland för hela familjen

  Vårt uppdrag är att skapa en lekfull miljö där barn kan leka, utforska och utvecklas – och såklart att skapa glädjefyllda och minnesvärda stunder för familjer över hela världen! På våra lekland står leken i centrum och här kan barn springa, hoppa, klättra och få utlopp för sin energi. Vår passion ligger i att inspirera till en aktiv livsstil genom lek och äventyr samt att få barn att röra på sig mer.

  Där allt började

  Allt började 2006 med en enkel vision – att skapa en mötesplats där familjer kan njuta av glädjen i lek och rörelse. Det visade sig vara den perfekta formeln. Leo’s ingår idag tillsammans med HopLop i Leo’s Group. Leklandskedjan har totalt 65 anläggningar i Norden och Tyskland.

  Storyn bakom Leo's

  En bättre framtid med mer rörelse

  På Leo’s vill vi mer än att erbjuda en fantastisk lekupplevelse – vi har en stark ambition att bidra till en bättre framtid för barn. Vi vet att barn idag rör på sig för lite och vi är stolta över att göra rörelse till något roligt och naturligt – en riktig upplevelse! Genom att erbjuda spännande aktiviteter som lockar till spring, lek, klättring och bus ser vi till att barn får den rörelse de behöver.

  Gruppbokning skolor

  Lekland för både gäster och medarbetare

  Vi är ett värderingsstyrt företag som tror på att vara förebilder och följa våra värdeord i allt vi gör. Detta genomsyrar hela vår organisation och är nyckeln till att både gäster och medarbetare trivs och mår bra hos oss. På Leo’s Lekland är vår målsättning enkel – att erbjuda världens bästa lekland för barn och vuxna. Det åstadkommer vi genom våra gigantiska lekland fulla av roliga attraktioner, enastående upplevelser med fokus på renlighet, säkerhet och service, samt ett fantastiskt team av engagerade medarbetare som är redo att göra varje besök till en oförglömlig upplevelse.