Om Leos Lekland

 

Leos Lekland är Nordens största och mest besökta leklandskedja. Företaget är inne i en expansiv fas och räknar med att etablera 6-10 nya lekland årligen, målet är 100 lekland 2025.  När bolaget startade 2006 ville grundarna skapa en mötesplats för familjer med fokus på lek och rörelse. Det är mer aktuellt än någonsin nu när rapporter från WHO visar att barnen rör sig för lite idag. Företagets framgång bygger på ett starkt koncept med bus, sport och äventyr för hela familjen med säkerhet, renlighet och service i första rummet.

För oss på Leos Lekland har det här med barn och rörelse alltid legat oss extra varmt om hjärtat. Varje dag ser vi hur glada barnen blir av att springa, leka, klättra och busa hos oss, och när vi läser undersökningar förstår vi att även forskare ser massor av fördelar med barn i rörelse. Barn behöver helt enkelt röra på sig, och det gör de på Leos! Genom bus, sport och äventyr blir det riktigt kul.

Kort fakta:

  • Beräknad omsättning 2022: 750 MSEK
  • Marknader 2021: Sverige (29), Norge (9), Danmark (5), Finland (7) och Tyskland (1)
  • Lekland 2021: 51 st
  • Anställda: ca 1 800 st
  • Grundare: Joakim Gunler och Jonas Rönnqvist
  • Startår: 2006
  • Säte: Luleå
  • Org nr: 556700-1473 Leo's AB
Leverantörsinfo

Information för Leos Leklands leverantörer och affärspartners.

Leos Lekland har årslånga avtal med alla våra leverantörer av utrustning, mat, godis och förbrukningsvaror. Vi använder etablerade mediabyråer för alla inköp av annonser och reklam. Allt köps in centralt av huvudkontoret. Vill du komma i kontakt med oss och erbjuda någon marknadstjänst eller marknadssamarbete så ber vi dig maila marknad@leoslekland.se. Är ditt förslag intressant så kommer vi höra av oss. Hör du inget så finns inget intresse just nu.

Övriga leverantörer kan kontakta oss via leverantor@leoslekland.se

Presskontakt

Önskar du som journalist att komma i kontakt med oss angående pressfrågor eller behöver du pressmaterial, vänligen maila oss på press@leoslekland.se

Etableringar

Vi söker lägen/lokaler i hela Norden och Tyskland. I första hand vill vi komma i kontakt med fastighetsägare, kommuner eller andra aktörer som kan erbjuda lokaler på ca 4000 kvm. Leos arbetar inte med franchise och alla enheter ägs och drivs av företaget.

Har du frågor om nyetableringar så ber vi dig kontakta Robert Lexberg, Expansion Manager, robert.lexberg@leoslekland.se

Säkerhet

Läs mer om säkerhet på Leos

Städ & Renlighet
Öppet köp och ångerrätt
Öppet köp och bytesrätt 7 dagar

Ångrat dig? Vi erbjuder både öppet köp och bytesrätt i 7 dagar. Du får pengarna tillbaka om du ångrar ditt köp och varan är oanvänd. Ta med kvitto.
Gäller produkter från Leo's Shop, presentkort, 5/10-kort och årskort köpta på Leo's Lekland. Gäller ej godis. Köpt entrébiljett kan ej återbetalas men det går att boka om till en annan dag i mån av plats förutsatt att ombokningen genomförs senast 1 timme före aktuell dag/tid.

 

Ångerrätt i Leo's webshop 

Ångerrätten i Leos webshop är 14 dagar från köptillfället. Du får pengarna tillbaka om du ångrar ditt köp och varan är oanvänd. Notera att entrébiljetter ej kan återköpas men ombokas senast 1 timme innan aktuell dag/pass. För fullständiga köpvillkor i vår webshop, klicka här.

Om du har frågor angående ditt köp kan du maila till webshop.orders@leoslekland.se.

Policy

Integritetspolicy
Din integritet är viktig för oss. I vår policy för behandling av personuppgifter beskrivs bland annat vilka uppgifter vi samlar in, i vilket syfte de samlas in, på vilket sätt du kan ha kontroll över dina egna uppgifter samt hur du kan kontakta oss.

Allmänna tävlingsvillkor

Här finner du allmänna tävlingsvillkor för Leo’s AB, Köpmangatan, 556700-1473. Dessa gäller tävlingar som publiceras i Leo’s eller tredje parts kanaler. Genom att delta i tävlingen godkänner du våra tävlingsvillkor. Dessa tävlingsvillkor gäller i den mån inget annat har angetts i ett särskilt Tävlingsinlägg. Vid skiljaktigheter mellan ett Tävlingsinlägg och dessa tävlingsvillkor ska Tävlingsinlägget gälla framför tävlingsvillkoren.

Fullständiga tävlingsvillkor