• Välkomna med er gruppbokning

  Grupper, skolor och företag

  Är ni en större grupp som letar efter en oförglömlig dag fylld med lek och äventyr? Oavsett om du planerar en skolutflykt eller en gruppaktivitet, är Leo’s den perfekta desintationen. Vi älskar att sätta barn i rörelse och att se barn och vuxna leka och ha roligt tillsammans. Därför erbjuder vi särskilt förmånliga priser och rabatter för större grupper. Att boka din gruppresa hos oss är enkelt och smidigt. Samla gruppen och kom och upplev en dag utöver det vanliga!

  Föreningar & privata grupper

  Ta med laget eller kompisarna till en fartfylld stund på Leo’s med massor av lek, bus och äventyr. Vi erbjuder upp till 30% rabatt för större grupper.

  Läs mer

  Skolor, förskolor & fritids

  Samla ihop hela klassen och spendera en dag med lek och rörelse. Vi erbjuder 40% rabatt för skolor, förskolor och fritids.

  Läs mer

  Företag

  Vill ni spendera en dag eller kväll på Leo’s helt själva? Vi är givetvis öppna för förslag. Skicka in en förfrågan till oss, så ser vi vad vi kan lösa!

  Läs mer
  Fysisk aktivitet barn

  Vanliga frågor & svar

  Vi vet att du kan ha frågor om våra lekland, våra attraktioner, våra öppettider, priser och mycket mer. Här får du svar på de vanligaste frågorna och kan även besöka vår FAQ-sida.

  Till vår FAQ