• Ladda upp med djungelenergi i Leo's Bistro!

  Djungelenergi

  Gör som Leo, fyll på med energi för att orka springa och utforska. Man blir hungrig av att leka och utan mat i magen blir det tufft att bestiga vulkaner och svinga sig i lianer. I vår bistro finns det många matiga alternativ som ger dig extra energi. Välj bland smarrig mat, mellis och fika för att hålla energin på topp under hela dagen!

  Såhär får Leo sin djungelenergi

  Frukost: Utan en smarrig frukost i magen blir det tufft att orka svinga i lianer. Ladda upp med bananer, smoothie och en god smörgås för att ta dig an dagens äventyr!

  Lunch: Fyll på med djungelmåltider som får dig att orka leka. Du vet väl förresten att det går att byta ut tillbehören i våra menyer? Välj krispiga morötter eller tomater!

  Mellanmål: För dig som leker och rör på dig mycket blir det extra vitkigt med något gott mellan måltiderna. Njut av frukt, smoothie, yoghurt eller annat gott för att få spring i benen på nytt.

  När du fyllt på med mat och mellis kan du även unna dig sötsaker. Njut av en läskande slush eller en mysig fika tillsammans med familjen.

  Leo älskar frukt och grönt! Det är inte bara färgstarkt utan gott och störtskönt. Ett par frukter om dagen och några grönsaker på tallriken är supermumsigt. Vilken är din favoritfrukt?

  Hugg in på det som du tycker är gott och gör dig redo för nya djungeläventyr!